Fragt 49 kr.
Fragtfrit ved køb over 400 kr.
Primotec Sports
×
 x 

Kurven er tom
Indkøbskurv
Kurven er tom
Aftalevilkår for handel på Primotec.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler hos primotec.dk

1. Når du afgiver en ordre:
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Hvis ikke du har modtaget ordrebekræftelsen umiddelbart efter dit køb, bedes du tjekke dit spamfilter. 
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. 

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Barnmedbriller.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. 

Bindende faktura sendes til dig elektronisk, når varen er pakket.

2. Persondata
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part

Ordrer, der endnu ikke er effektueret af www. Primotec.dk kan annulleres ved at kontakte os.  Er varerne afsendt, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere fortrydelse under punkt 7.

4. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Hvis du bor i Norge, på Grønland eller andre lande uden for EU, bliver momsen fratrukket ved kassen. 

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

5. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Visaelektron, Maestro, LIC/Mastercard og Mastercard.  Hvis du ønsker at overføre via bank - kan du kontakte mig via mail.

Bankoplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Primotec.dk Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

6. Forsendelse og levering

Vi bestræber os på at afsende varer samme dag eller senest 24 timer efter bestillingen er indgået.  Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail. 
Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

Fragtomkostningerne i Danmark er 39 kr. pr. ordre. Fragtfrit ved bestillinger over 400 kr.

Du kan altid se leveringsomkostningerne i kurven. Ved godkendelse af ordren godkender du derfor også leveringsomkostningerne.

Vi bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Du er altid velkommen til selv at hente dine varer hos Primotec.dk (Lemvig) og dermed spare portoen. Husk at skrive hvornår du kommer, så vi er hjemme.

7. Fortrydelses-/returret
Primotec.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i samme stand og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. 

Du kan returnere en vare ved at sende den til:

Primotec Sports
Vinkelvej 51
7620 Lemvig
CVR nr: 33328591

Det, du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften), tilbagebetales til dig, når vi har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

8. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. 
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt kontakte Primotec.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Lider varen af en fejl eller mangel, vil vi søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Primotec.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.