Fragt 49 kr.
Fragtfrit ved køb over 400 kr.
Primotec Sports
×
 x 

Kurven er tom
Indkøbskurv
Kurven er tom

Har du brug for styrke i dykkermasken eller svømmebrillen?
Og hvordan vælger du den rigtige sportsbrille?

giv mig styrke

 

Er du dykker?

Du skal kunne se både over og under vandet med en dykkermaske. Hvis der sker noget, når du dykker, skal du jo kunne komme op til overfladen og se båden, din makker eller kysten. 

En dykkermaske vil have et helt plant glas, og du skal som udgangspunkt vælge samme styrke som i dine almindelige briller. Lys brydes ved overgangen til vand, og det betyder, at det, du ser, vil være forstørret og virke til at være tættere på, end det egentlig er. Det korrigerer masken ikke for, da alle, briller eller ej, vil opleve denne forstørrelse, når de dykker. Det vænner man sig til.

Standard korrektionsglas til en dykkermaske fås typisk i spring på 0,5. Ligger du imellem springene, skal du gå ned i styrke. Bruger du f.eks. –3,75, skal du vælge –3,50. 
Har du bygningsfejl, må din optiker vurdere, om du har brug for korrektionsglas, som også korrigerer for den.


Dykker du med flasker, skal du også kunne læse på dine instrumenter under vandet. Derfor kan du have brug for et læsefelt på din dykkermaske. Du kan vælge flytbare læsefelter, som hæfter både på plane og kurvede flader (LINK!) og gør det nemt – og billigt – for dig at skifte styrke. Du kan også få læsefelter i glas fikseret permanent på fronten af glasset på masken (LINK!).

Har du brug for svømmebriller?

Det er helt naturligt at føle sig på dybt vand, når man hopper i svømmebassinet uden sine briller. Det er være svært at orientere sig, når synet ikke er optimalt. Der findes optiske svømmebriller med styrkerne -1,0 til -10,0 og +1,0 til +8,0, og der findes svømmebriller, som du kan bruge med individuelle korrektionsglas, hvis standardmulighederne ikke dækker dit behov. Styrken på dine svømmebriller skal være den samme som styrken i dine briller.

Liberty Sport

I næsten et helt århundrede har Liberty Sport produceret overlegne stel og linser specielt til sport, så alle, uanset synsevne, har mulighed for en aktiv livsstil. Brillerne fra Liberty Sport er designet til at kunne klare krævende forhold og de opfylder selvfølgelig de strengeste standarder for sportsbriller (ASTM F803) . De kan klare stød, slag, fald, regn, rusk og skarp sol – alt sammen elementer, som sport og fysiske aktiviteter kan byde på. De er desuden også designet til at håndtere enhver brillerecept. Liberty Sport brillerne leveres som standard med én linse, og alle modeller kan leveres både med og uden styrke i glasset.
 
Switch Interchange - sportsbriller med udskiftelige linser

Nogen gange ændrer forholdene sig, imens du dyrker sport. Solen står først knivskarpt ind i dine øjne, pludselig begynder det at regne, du går fra dagslys til mørke, eller du dyrker triathlon og skal skifte fra to hjul til løb og har stadig brug for perfekt syn. 
Når forholdene pludselig ændrer sig, kan du nemlig med Switch Interchange øjeblikkeligt tilpasse dit syn med verdens første magnetiske system: Magnetic Interchange Lens System™.

Switch Interchange benytter supermagneter i linser og stel, så du nemt og hurtigt kan skifte til de linser, du lige nu har brug for. Spiller du golf, kan du få en grøn golf-linse, så du bedre kan se kontrast mellem bold, græs og himmel. Og fisker du, skal du bruge en polaroid-linse, så du er sikker på at spotte fisken. Linserne smutter nærmest på plads af sig selv og bliver der – også selvom de udsættes for gentagne rystelser ved aktiviteter som skisport, snowboard, løb eller mountainbike. Så det er slut med at slæbe rundt på flere sæt solbriller, der fylder.

Sportsbrillerne fra Switch Interchange er testet, så de opfylder de strengeste standarder for sportsbriller (ASTM F803). De kan monteres med glas, som opfylder alle receptkrav. Leveres med to forskellige linser, men har du brug for flere linser til netop din sport, kan de tilkøbes.

Knoblochs skydebriller

Af alle sportsgrene stiller skydning det største krav til øjets funktion. Primotec Sports har valgt at føre Knoblochs skydebriller, der produceres i Tyskland. Knobloch leverer også skydebriller til de tyske olympiske skytter. Kvaliteten er altså i højsædet, og der findes flere modeller. Du kan selv sammensætte dine briller ved at supplere grundmodellerne med supplerende enheder: irisblænder, afdækningsskiver, farvede filtre, linseholdere og justeringsenheder. Alle professionelle modeller leveres med justerbart næsestativ, linseholder og et smukt etui til både riffel og pistol.