Fragt 39 kr.
Fragtfrit ved køb over 400 kr.
Primotec Sports
×
 x 

Kurven er tom
Indkøbskurv
Kurven er tom
Tioga, olive

Tioga, olive

kr. 1.295,00
Total: kr. 1.295,00
Total without tax: kr. 1.036,00
Total discount:
Total Tax: kr. 259,00
Beskrivelse

Tioga solbrillen bygger bro mellem sportslig ydeevne og klassisk street style. Dens robuste letvægtsstel giver optimal komfort og den perfekte pasform – uanset om du er til en tur i vildmarken eller ren afslapning i strandkanten. SWITCH®-teknologien med udskiftelige magnetiske linser gør Tioga enestående, når det gælder tilpasning til skiftende lysforhold.

Leveres med:

1 sæt linser (polariseret) True Color Grey Reflection Silver
1 sæt low-light Rose Amber linser
1 microfiber pudseklud
1 linsepose

Yderligere udvalg af linser:
Grey with Silver Mirror Sun Reader
Brown with Bronze Mirror Sun Reader
Contrast Amber Reflection Bronze
True Color Grey Reflection Blue
Golf/Tennis Lens
Driver Lens Ski – low light lens

Mål:

62/14 130 

Nogen gange ændrer forholdene sig, imens du dyrker sport. Solen står først knivskarpt ind i dine øjne, pludselig begynder det at regne, du går fra dagslys til mørke, eller du dyrker triathlon og skal skifte fra to hjul til løb og har stadig brug for perfekt syn.
Når forholdene pludselig ændrer sig, kan du med Switch Interchange øjeblikkeligt tilpasse dit syn med verdens første magnetiske system: Magnetic Interchange Lens System™.Switch Interchange benytter supermagneter i linser og stel, så du nemt og hurtigt kan skifte til de linser, du lige nu har brug for. Glassene smutter nærmest på plads af sig selv og bliver der –også selvom de udsættes for gentagne rystelser ved aktiviteter som skisport, snowboard, løb eller mountainbike. Så det er slut med at slæbe rundt på flere sæt solbriller, der fylder.Switch er specifikt designet til at beskytte mod stød og slag og er testet, så de opfylder eller overstiger de strengeste ASTM F803 standarder.