Fragt 39 kr.
Fragtfrit ved køb over 400 kr.
Primotec Sports
×
 x 

Kurven er tom
Indkøbskurv
Kurven er tom
Lynx crystal cool grey
Lynx crystal cool grey
lynx-bz2_5818

Lynx crystal cool grey

kr. 1.295,00
Total: kr. 1.295,00
Total without tax: kr. 1.036,00
Total discount:
Total Tax: kr. 259,00
Beskrivelse

Lynx forener flot design med glimrende pasform. Den buede front, stængernes brede tindingeparti og de store linser giver maksimal beskyttelse og er det ideelle valg til sport, hvor vind og sol er en meget kraftig faktor. SWITCH®-teknologien med udskiftelige magnetiske linser gør Lycan enestående, når det gælder tilpasning til skiftende lysforhold.

Leveres med:

1 sæt linser (polariseret) True Color Grey Reflection Silver
1 sæt low-light Rose Amber linser
1 microfiber pudseklud
1 hardbox brilleetui

Yderligere udvalg af linser:
Grey with Silver Mirror Sun Reader
Brown with Bronze Mirror Sun Reader
Contrast Amber Reflection Bronze
True Color Grey Reflection Blue
Golf/Tennis Lens
Driver Lens Ski – low light lens

 

Mål:

62/14 135 

Nogen gange ændrer lysforholdene sig. Solen står først knivskarpt ind i dine øjne, pludselig begynder det at regne, du går fra dagslys til mørke, eller du dyrker sport og har stadig brug for perfekt syn.
Når forholdene pludselig ændrer sig, kan du med Switch Interchange øjeblikkeligt tilpasse dit syn med verdens første magnetiske system: Magnetic Interchange Lens System™.Switch Interchange benytter supermagneter i linser og stel, så du nemt og hurtigt kan skifte til de linser, du lige nu har brug for. Glassene smutter nærmest på plads af sig selv og bliver der –også selvom de udsættes for gentagne rystelser ved aktiviteter som løb eller mountainbike. Så det er slut med at slæbe rundt på flere sæt solbriller, der fylder.